Archive for happy

beach

Posted in Uncategorized with tags , , on June 13, 2010 by Mumui M.

When to the beach tadi with the family and ngangah…… siuuuuukkk main ujan….. got lotsssss of fresh fish and shells….. nyums! dulu2 aku takut tu pegang ikan.. but now.. siiuuk.. i love it when cabut ikan2 dari rambat….. i just knew jua tips nya.. supaya sanang cabut mesti tarik dari kepala ikan tu….. walllllllllaaaaaaa! sanang ja panya….heheh p if ikan2 yang basar2 ijap2 ku masih….hehe then mandi pantai….. siuuuk! beujan… ada rainbow…… i just love it! ! balik rumah mum2 ambuyat for dinner.. such a perfect weekend….. i hope urs went well too……  do take care alright..

PS: Thanks to ajem for being my hero tadi…..  ;D


gtg…….. kan dangani ajem buat begedil to munch for the match later……

Happy weekend! :)

Posted in Uncategorized with tags , , , , , on June 13, 2010 by Mumui M.

Hello my dearest…. it is such a lovely weekend today….. my heart is singing LALALAL….. happy much 🙂 it always cheers up my day having people so close to me.. Recieved msgs that made me smile ds morning..hehe..

as i was busy showering tadi… one of my bad habits ni showering ani.. malar kana katuk cos batah especially if di rumah…. hehe so tadi i was reminiscing the time when we were at miri the other day….. adakah i forgot to mention about us going to emart in my previous post… the interesting part was.. when we were jalan2 sana me and my lil brother jalan2 arah pasarnya… liat2 apa2 yang ganjil.. hehe kali kan we saw this ikan buntal baahh. mula2 liat yang masih idup.. basaaaaarrrr… selalunya kan if arah our beach ikan buntal nya damit2 saja cute… i always wanna touch it p inda kana suruh…. hmmmm.. cute bahh.. p sudah liat yang basar ni bari seraam th jua….

kali jalan punya jalan….. ada lagi ikan buntal baaaaaasssssssssssaaaaaaaarrrrrr berabisssssss.. p ani durang gantung… kesiiiiaaann karing sdh yaa..huhu akim said, ‘laju muii liat muuii’ so we went there to liat… nasib abg ikan tu sporting…. katanya ‘ mauu ikan buntal ni? buleh buat tidur ni’ eeehh belawak plg yaa..hehe so me sengih2 sajalaa..haha

ni naaahh.. ngam ni usulnya… p yg rah pasar tu basaaaaaarr lagi.. imagine lah durang gantung ikan tu.. attractive jua tu..heheh p kesiaaan jua usulnya…..

time di miri tu ku jalan2 with my lil brother… one time tu kami lapar so i said, bah makan mcD tani kim aku lanja.. ia apa lagi on lah..hehe jalan2.. sudah dakat.. i said, ‘laju kim ramai urang kim! laju lariii’ ahahah and he ran!! kesiiiiiiaaaaann.. and aku ketawa2 saja… hehe i was just kidding plg tu….. just wanna see how hungry he was….heheh he’s soooo cute! we ordered semua large…nyums! i love it if jalan luar negeri with akim cos if luar negeri ia mau tu pegang tangan….kadang2 ia lagi marah tu if ku inda pegang ia cos ia takut ilang…..heeheheh cute!! p if di brunei malu tia..hehe :)))

I finished watching Boys Over Flower di malam… around 4+ am ku tidur…. i love it alot! can’t wait january 2011 for BOF 2!!! aribaaribaaa!!hehe

look at my laptop wallpaper!! junpyo!!heheh love him sooo much arah ceta ni…..

i love this girl too.. 🙂 geum jandi

love the ending!hehe

bh..gtg, kan buat currypuff..